02232017Headline:

Primele afaceri de vanzare in 2017: de la magazin de mirodenii la pastravarie, spalatorie, taxiuri si pensiuni

afaceri vanzare mareNici nu a inceput bine anul 2017, ca anumiti brasoveni si-au scos la vanzare afacerile.  Oferta este destul de vasta cand vine vorba de domeniul afacerii.   Cine urmareste site-urile de profil cu anunturi, cu siguranta va spune acest lucru. Ca vorbim despre pensiuni, de firme de taxi, de magazine de mirodenii, pensiuni sau de pastravarii, toti vanzatorii isi doresc sa scape cat mai repede de afacerile lor. Din pacate, chiar si prin centrul Brasovului,sufla vantul prin spatiile comerciale care isi asteapta chiriasii. Sa nu mai fie oare judetul Brasov atractiv pentru mediul de afaceri?

Mirodeniile…la mare pret

Unul dintre anunturile care a atras atentia este cel legat de vanzarea unui magazine de mirodenii si condimente cu 7000 de Euro.”Se vinde o afacere dedicata vanzarii de produse alimentare vrac:condimente,seminte,fructeuscate,mirodenii,fulgii,cereale,alune,nuci.

Printre elementele componente ale planului de afaceri oferit enumeram::

– mobilier personalizat
– accesorii pentru amenajare
– stoc de marfa
– continuitate in aprovizionare si livrare in locatie
– solutii de etichetare si promovare pentru produse
– solutii de marketing si implementare pentru buna desfasurare a activitatii
– sistem de gestiune
– magazin on-line”

 

Nu mai sunt taxiurile rentabile?

Un alt brasovean vinde o firma de transport in regim taxi la pretul de 70000 de Euro.  “4 autorizatii cu 4 Dacii Logan in stare f. buna+g.p.l”

 

Nu mai are balta peste…pastravarie de vanzare

 

“Pastravarie plus teren de vanzare in sat Voievodeni, Com. Voila, jud. Brasov. Suprafata teren 1998 mp.In prezent sunt amenajate 3 bazine cu dimeniuni cuprinse intre 20 x 3m, 11 x 4m, 15 x 5m, plus anexe si dependinte pentru pastravarie. 55000 de Euro”

 

 Nici comertul si serviciile nu mai sunt ce au fost…

“11000 Euro. Vând afacere Minimarket , zona buna , cu firma si stoc marfa.Chirie 1000€”

“Spalatorie-curatatorie de lenjerii cu portofoliu de clienti si utilaje (2 masini de spalat profesionale 30 kg respectiv 25 kg, uscator, calandru, presa, masa de calcat, masina pentru ambalati). Afacerea este functionala, cu personal calificat, iar utilajele in perfecta stare de functionare.  Pret 33000 Euro”

 

Pensiuni de vanzare pe banda rulanta

 

Din pacate, turismul in judetul Brasov nu mai este atat de atractiv.  Cel putin asa reiese din faptul ca foarte multi proprietari de pensiuni aleg sa isi vanda afacerea.

“PROPIETAR VAND AFACERE LA CHEIE-149000 Euro negociabil

Restaurant si Pensiune Moieciu de Jos
Pensiunea este la numai 2km de Castelul Bran, utilata complet
Dispune de 22 locuri de cazare, 12 camere ,
RESTAURANT RUSTIC, 70 locuri, 2 terase, bucatarie complet utilata
Fiecare camera beneficiaza de balcoane si bai proprii
Pensiunea este in functiune cu clientela formata
Are o panorama superba
Clasificare 3*
Centrala pe lemne
Parcare 14 masini
Sonorizare, statie + boxe,
Este anexata conform UE
Nu necesita investitii”

“Intr-un cadru natural de vis, va oferim o afacere la cheie inceputa din anul 2008. Cu clientela stabila si contracte concrete, avand un grad de ocupare de peste 50%, va oferim o pensiune cu restaurant spre vanzare. Avand 1400 de mp. utili construiti cu o terasa de peste 200 de mp. , 20 de facilitati de cazare ( 2 apart., 2 camere cvadruple, 3 camere Triple . 13 camere duble, 50 locuri de cazare) , sala de conferinte, restaurant , partie de sanie artificiala, tiroliana , loc de joaca interior si exterior. Terenul pe care se afla pensiunea are 7.000 de mp si parcare amenajata cu piatra cubica pe o suprafata de 1.600 de mp. Pret 890.000 euro”.

 

Feldioara: Vand pensiune autorizata, in functiune ,cu vad, avand 10 camere cu bai proprii ,restaurant cu o capacitate de 80 locuri si terasa cu 6 foisoare pe malul lacului .
Imobilul este situat la drumul national ,cu acces direct la balta Rotbav si este amplasat pe un teren in suprafata de 5000 mp reprezentand suprafata asfaltata pentru parcare autovehicule, curte, terasa, gradina.
Cladirea principala are o suprafata utila de 900 mp si este construita pe 4 nivele :D+P+M1+M2.
in vecinatatea cladirii principale se afla si un imobil P+M, cu destinatie locuinta, compus din -la parter: living ,bucatarie, baie,garaj si la etaj 3 dormitoare , 2 bai.Pret 430000 Euro”

What Next?

Related Articles