02232017Headline:

Prima declaratie a senatorului Marius Dunca in calitate de ministru (VIDEO+FOTO)


marius-dunca-mare
Miercuri, senatorul Marius Dunca, propus pentru sefia Ministerului Tineretului si Sportului, a primit aviz favorabil de la parlamentarii din Comisia de Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport. La cateva ore, Guvernul condus de Sorin Grindeanu a primit si votul de incredere de la cele doua camere. Rezultatul a fost 296 pentru si 133 împotriva, iar patru parlamentari s-au abtinut. De la Parlament, seful Guvernului impreuna cu ministrii au plecat la Cotroceni unde au depus juramantul.

Imediat dupa ce a fost investit ministru la Tineret si Sport, brasoveanul Marius Dunca a oferit cateva declaratii in exclusivitate pentru Transilvania365, singura publicatie care va tine la curent cu activitatea parlamentarilor de Brasov, prin publicarea de informatii preluate direct din Camera Deputatilor si Senat.

“Un vot de incredere din partea colegilor, un vot care ma responsabilizeaza mai mult.Le-am spus, cu siguranta voi reveni la comisii pentru ca am vazut clar ca fiecare dintre parlamentari au cate o idee, cate o initiativa legata de sportul romanesc, de tineret. Suntem responsabili de viitor. Istoria ne obliga la fapte. Nu ma dezic de ceea ce am promis in campanie si o sa fac tot ce imi sta in putina legal sa sprijin judetul Brasov. Este orasul meu de suflet, judetul meu de suflet si avem oameni bine pregatiti si in domeniul sportiv. Avem o sansa uriasa si un potential pentru ca suntem in mijlocul tarii”, a declarat Marius Dunca, ministrul Tineretului si Sportului.

Click pentru FOTO 

What Next?

Related Articles