02232017Headline:

Parlamentarii de Brasov si-au inceput activitatea…pe Facebook (FOTO)

poza-dunca-parlamentPrima strigare pentru parlamentarii alesi in decembrie 2016! Marti, tinerii si seniorii trimisi de partide in Parlament sa reprezinte interesele romanilor si-au facut aparitia in institutia care le va fi loc de munca 4 ani. Daca unii au stat cumintei pe scaune si au ascultat cu interes ce se intampla in prima zi, altii mai noi, s-au apucat de facut adevarate albume foto pe facebook, nu de alta, dar alegatorii sa stie si randul si scaunul unde se va aseza “alesul”.

Este si cazul parlamentarilor de Brasov. Am verificat putin conturile din retelele de socializare ale noilor parlamentari si, supriza, au inceput activitatea…dar pe facebook. Astfel, emotionati pana la pantofi, parlamentarii brasoveni au inceput sa incarce poze pe facebook, na, sa vada si ochii alegatorilor pentru ce platesc indemnizatii babane lunar.

Daca cei de la USR, adica Allen Coliban si Tudor Benga si-au pozat scaunele, colegii, tablita cu numele parlamentarului, Marius Dunca de la PSD s-a pozat la prezidiu, ca un adevarat lider. Intr-adevar, nu se stie cand va mai avea ocazia, de aceea e bine sa fie trecut acolo la CV.

Domnilor, tin sa va anunt ca s-a dus campania electorala si vom fi  cu ochii pe voi!

What Next?

Related Articles