02232017Headline:

Jandarmii si politistii brasoveni identifica persoanele fara adapost (VIDEO)

conducere-jandarmerie-brasovJandarmii si politistii brasoveni sunt in permanenta pe strazi in aceste zile cand judetul se afla sub atentionare de cod portocaliu. Oamenii legii identifica persoanele fara adapost si le indruma spre centrele special amenajate.

“Desfasuram activitati specifice anotimpului, mai ales in aceasta perioada geroasa.  Prioritatea noastra este identificarea persoanelor fara adapost pe care sa le conducem la unitatile de primiri urgente si de acolo sa ajunga la spatiile create special”, a declarat Valentin Flucus, seful IPJ Brasov.

Acelasi lucru il fac si jandarmii, care, pe langa strazile din oras, se mai ocupa si de partea montana, in special zona partiilor unde frecvent au loc accidentari.

“Activitatea preponderenta o desfasuram in zona montana. Ma bucur ca brasovenii au inceput sa constientizeze si respecta indicatiile Jandarmeriei Montane. Problemele sunt in continuare acelea privind preluarea de pe partii a persoanelor accidentate. De asemenea, ne ocupam si de identificarea persoanelor fara adapost pentru a fi conduse la centrele special amenajate”, a explicat Cristian Palistan, seful Jandarmeriei Brasov.


What Next?

Related Articles