02232017Headline:

ISU a avut 280 de interventii in 24 de ore (VIDEO)

rechitean-flucusPrimariile din judetul Brasov au fost luate la puricat de catre reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov. Astfel, echipe de la ISU au verificat primariile sa vada daca se respecta permanenta in caz de atentionare de cod portocaliu.

“Pe partea preventiei, la nivelul ISU Brasov, alaltaieri si ieri am format echipe care au ajuns la fiecare primarie in parte pentru a verifica permanenta la institutie, avand in vedere codul portocaliu. La nivelul judetului Brasov activitatea a fost bine organizata, doar la o primarie au existat probleme, dar care au fost remediate pe parcurs. Pana aseara la orele 24, s-au incheiat toate activitatatile de verificare a primariilor”, a spus Stelian Rechiteanu, seful ISU Brasov.

De asemenea, reprezentantii ISU au patrulat pe strazi alaturi de colegii lor de la Jandarmerie, Politie, Serviciul de Ambulanta Judetean(SAJ).Astfel, au fost identificate, preluate si transportate la spital sau centrele speciale pentru persoanele fara adapost un numar de 6 persoane.

Pe partea de interventii, atat noi cat si colegii de la Jandarmerie, Politie, SAJ, am patrulat pana la orele 22. Numai ieri am avut 75 de patrulari in municipiul Brasov si in judet unde ne-am asigurat ca am vizualizat locurile unde puteau sa fie oameni ai strazii, dar nu numai. Noi centralizam aceste persoane care sunt preluate de Politia Locala, de IPJ, de SAJ. Ieri au fost 6 persoane care au fost preluate si transportate la UPU o parte si la centrul persoanelor fara adapost. Sunt multe persoane care sufera acum din cauza temperaturilor scazute.

Numarul interventiilor a crescut in aceasta perioada. Daca aveam in jur de 240 de interventii la 24 de ore cand nu aveam temperaturi scazute, acum avem 280 de interventii in 24 de ore, majoritatea fiind pe partea medicala”, a declarat Stelian Rechitean, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov.

What Next?

Related Articles