02232017Headline:

Actorii brasoveni au scandat impotriva primarului George Scripcaru (VIDEO)

protest-primaria-brasovUn nou protest al actorilor de la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov, de aceasta data in fata Primariei Brasov. In timp ce consilierii locali se adunau la institutie pentru a participa la sedinta ordinara, cativa actori si sustinatori ai acestora isi strigau nemultumirea chiar la intrarea in cladire. “George Scripcaru este papusarul, Geanta Viorica este papusica”, au scandat protestatarii deranjati de implicarea politicului in cultura brasoveana. Insa, in pofida acestui protest, ca de fiecare data cand actorii au vrut sa-si spuna punctul de vedere, consilierii locali au ramas indiferenti. Doar cativa au parut deschisi la dialog, au vrut sa asculte doleantele protestatarilor. Poate ca ar fi fost frumos ca unii dintre ei sa solicite organizarea in cel mai scurt timp a unui concurs care sa linisteasca apele la institutia de cultura.

Daca alesii locali nu au parut “miscati” de scandarile actorilor, trecatorii au stat de vorba cu ei, ba chiar i-au si incurajat.

Precizam ca situatia dramatica de la teatru treneaza de cateva luni bune. Din pacate, managementul defectuos al conducerii Primariei Brasov a iesit in evidenta si s-a vazut clar ca sefii de acolo nu au gasit o solutie in aceste saptamani, timp in care s-a lasat cu demiteri si cu amenintari.

Conducerea Primariei Brasov nu a reusit sa inteleaga ca acesti oamni, care protesteaza au sustinerea a peste 600 de oameni de teatru, multi dintre ei fiind foarte cunoscuti. De asemenea, UNITER si-a aratat ingrijorarea, la fel si Ministerul Culturii, doar George Scripcaru si Mihai Costel par sa nu vada toate aceste argumente.

De altfel nu este prima problema la care cei doi fac fata cu greu. Reamintim faptul ca mii de brasoveni au ramas fara apa calda si caldura, totul cu largul concurs al celor care conduc institutia. Un mananger bun al orasului nu ajunge in aceasta situatie.

 

What Next?

Related Articles