02232017Headline:

A inceput anul 2017 cu un dosar penal

accident-kogalniceanu4A inceput anul 2017 cu stangul! La data de 01.01.2017, în jurul orei 00.05, o persoană de sex masculin, în vârstă de 40 de ani, ce conducea un autotursim pe B-dul 15 Noiembrie, din municipiul Brașov, cu direcția de deplasare dinspre str. Mihail Kogălniceanu către  str. Calea București,  ajungând în sensul giratoriu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat și a lovit bordura de pe partea dreaptă a sensului său de mers.

“În urma verificărilor efectuate de polițiști Biroului Rutier s-a constatat că autotursimul condus nu este înmatriculat în România sau în alt stat, plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe acesta figurând in evidențele electronice ca fiind atribuite unui alt autotursim.Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, cu bărbatul în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

De asemenea, incepand cu ora 12.15, datorita valorilor de trafic in crestere,  echipajele de politie rutiera amplasate la:
-intersectia DN73 cu DN 73A informeza participantii la trafic despre conditiile de deplasare si oportunitatea folosirii rutei DN73
-intersectia Darste informeza participantii la trafic despre conditiile de deplasare si oportunitatea folosirii rutei DN1A

What Next?

Related Articles